Reference

Z ekipo sem izredno zadovoljen

Z uslugami Dentalnega centra Clarus, z dr. Vrčkovnikom osebno in z njegovo ekipo, sem izredno zadovoljen. Moja ocena se nanaša tako na osebno kot na strokovno raven nudenja usluge. Izredno cenim skrbno spremljanje po posegih in pozornost, ki jo Dentalni center Clarus izvaja še v obdobju, ki je od zadnjih posegov oddaljeno že skoraj leto dni.

Edvard G.
Dentalni center Clarus


Sem zelo zadovoljna

Z delom dr. Vrčkovnika sem bila oziroma sem zelo zadovoljna – tako z njegovim strokovnim kot človeškim pristopom, kot tudi z dostopnostjo, točnostjo in skrbnostjo do pacienta.

Martina K. O.
Dentalni center ClarusDentalni center ClarusStrokovna in celostna obravnava

Če želite strokovno in celostno zobozdravstveno obravnavo, je Dentalni center Clarus vsekakor kraj, ki ga morate obiskati.

Natalija V. P.
Dentalni center ClarusČisto ste mi spremenili življenje

Z vašo kliniko sem zelo zadovoljen. Čisto ste mi spremenili življenje. Dobro se počutim, ponovno se lahko sproščeno nasmejim, dobro jem in odlično izgledam. Priporočam vsem ljudem, ki želijo lep nasmeh ter kvalitetno storitev. Najlepša hvala celotni ekipi za gostoljubnost, predvsem pa za neverjeten končni rezultat, nad katerim sem tako navdušen, da se je partnerka prav tako odločila za popolno preobrazbo ustne votline.

Šimon R. in Olga K.
Dentalni center ClarusVeliko pozornosti do pacienta

Zobozdravstvene storitve, katere sem opravljal v Dentalnem centru Clarus, so bile opravljene profesionalno in z veliko pozornosti do pacienta. Zahvaljujem se gospe Špeli za njeno pozornost in trud pri zdravljenju mojega zobovja. Zelo sem zadovoljen tudi z ostalimi storitvami (slikanje zob, prvi pregled, obveščanje o terminih, komunikacija s pacientom), ki so na zelo visokem človeškem nivoju, hvala vam. Definitvno vas bom priporočil mojim znancem in prijateljem.

Željko Š.
Dentalni center ClarusDograditev zoba izgleda zelo naravno

Zelo sem zadovoljna s storitvijo, saj tako ˝lepotna dograditev˝ zoba za zakritje razmaka med spodnjima zobema, kot dograditev zgornje šestice izgledata zelo naravno, tako po obliki kot po barvi. Hvala za lep nasmeh! :-)

Vesna P.
Dentalni center Clarus