Laboratorij

Ni lahko imitirati popolnosti narave, to ve vsak njen oboževalec. Toda s strastjo in ljubeznijo do dela, strokovnim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami, neprestanim izpopolnjevanjem in nenehnim strmljenjem za "več" in "boljše", pa vselej tudi s kančkom sreče, nam uspeva skorajda nemogoče... Ponazoriti naravno zobno substanco le s tanko plastjo porcelana...

Pomemben del naše ekipe in vodja zobotehničnega laboratorija je tudi cenjeni in spoštovani gospod Slavko Brkič, zobni tehnik in velik mojster svojega poklica. Uspeva mu v umetne zobe prenašati lepoto in detajle, ki nam jih ponuja narava. Bil je dolgoletni predsednik Sekcije zobnih tehnikov in inženirjev pri Gospodarski zbornici Slovenije, je avtor številnih strokovnih člankov in več kot 100 strokovnih predavanj na kongresih in simpozijih številnih evropskih držav. Je avtor knjige Sodobne tehnologije dentalne keramike. Je dobitnik številnih strokovnih priznanj za estetsko dentalno keramiko in je slovenski generalni ambasador UCC (United Cultural Convention). Z zobno tehniko se ukvarja že od leta 1967, v svoji karieri je sodeloval s številnimi uglednimi svetovnimi proizvajalci dentalnih materialov (VITA, Ivoclar Vivadent), kjer je prispeval svoj delež pri njihovem razvoju in napredku. Trenutno poučuje in predava študentom na Zdravstveni fakulteti univerze v Ljubljani, smer laboratorijska protetika.

V našem centru sodelujemo le z vrhunskimi izbranimi zobotehničnimi laboratoriji iz Slovenije, pa tudi Nemčije in Združenih držav Amerike, ki pri svojem delu prav tako kot mi uporabljajo vrhunsko nasodobnejšo tehnologijo in materiale. Natančno delo celotne ekipe in neprestano strmenje k perfekcionizmu, poleg tega pa obilna mera nadarjenosti in potrpežljivosti so namreč kombinacija, ki nam omogoča, da lahko svojim pacientom ponudimo vrhunske zobnoprotetične nadomestke.

Najsodobnejša tehnologija, kot so CAD-CAM in polnoporcelanski sistemi, nam omogočajo premagovati meje, ki so se nam še včeraj zdele nepremagljive - posnemati edinstvenost narave in imitirati zobe tako v obliki kot tudi v barvi, prosojnosti, teksturi, fluorescenci in fosforescenci... Novi materiali omogočajo igro s svetlobo in senco, njihova prosojnost pa daje umetnim zobem tudi v globini naraven izgled. To nam omogoča z umetnimi materiali ustvariti iluzijo "naravnega" zoba, ki se harmonično vklaplja v svoje naravno okolje.

Potrudili se bomo, da bomo vaše zaupanje upravičili, saj ste zdravi in zadovoljni pacienti naša največja motivacija, vaš nasmeh pa je naša najboljša reklama!

Laboratori
prej
Laboratori
potem