Nasmeh meseca

Od mikrofona do škarij


V rubriki NASMEH MESECA tokrat predstavljamo našo pacientko Evo Breznikar. Umetnica s svojo življenjsko vizijo, ki je svoj hobi spremenila v posel. Zaradi ''nabrušenega'' jezika je dobila tudi svoje umetniško ime EvilEve.

Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Ključna je preventiva

Objavljeno dne, 06.01.2017

Preventiva bolezni zob in ustne votline, preprečevanje nastanka bolezni, njeno zgodnje odkrivanje in podpora pacientom v procesu zdravljenja je temeljno načelo Dentalnega centra Clarus. 

Ali ste vedeli?

Objavljeno dne, 03.01.2017

Kava z visoko koncentracijo kofeina ima antibakterijski učinek, saj lahko uniči bakterije, ki povzročajo nastanek zobnih oblog. Zato kavo pijte v zmernih količinah in spijte jo hitro, da preprečite obarvanje zob,.

Imate slab zadah?

Objavljeno dne, 03.01.2017

Večina ljudi za slab zadah krivi želodec. Pa vendar je največkrat vzrok za slab zadah nezadostna ustna higiena, vključno z ostanki hrane, ki ostanejo med zobmi in pod mostički.

Zadnja objava na blogu, 12.12.2016

Kaj delamo ponoči?

Vprašanje tokrat ne leti na tisti prijetni del začetka noči, ko skupaj s partnerjem zlezemo v posteljo. Vprašanje leti na tisti del noči, ko trdno spimo oziroma mislimo, da trdno spimo.

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka