Obvestilo

Cenjene stranke obveščamo, da Dentalni center Clarus v petek 28. aprila 2017 ne bo obratoval. Želimo vam prijetne praznike.

Ekipa Dentalnega centra Clarus 

Zavarovanje za vaš nasmeh in zdravje

ZAVAROVANJE ZOBJE in ZOBJE+

Z novim zobozdravstvenim zavarovanjem Zobje in Zobje+, ki ga je Zavarovalnica Triglav poslala na trg, so postale zobozdravstvene storitve pri zasebnih zobozdravstvenih ordinacijah bistveno bolj dostopne.

Nasmeh meseca

Vse najboljše, Miha!

Mihael Vrčkovnik, zobozdravnik, lastnik in vodja Dentalnega centra Clarus, praznuje 40. let. Ob tej priložnosti ga je njegova ekipa izbrala za Nasmeh meseca. In kdo pravzaprav je Miha?

Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Prva pomoč

Objavljeno dne, 25.04.2017

Zobobol se včasih prikrade brez kakršne koli napovedi ter nam povsem uniči ves dan ali noč. Kako si pomagati, dokler se ne znajdemo na zobozdravniškem stolu?

Zdravje in higiena

Objavljeno dne, 18.04.2017

Posledica neustrezne ustne higiene niso le piškavi zobje, razbolele in poškodovane dlesni, temveč tudi druge zdravstvene težave. Prav zato je pomembno, da zobe in ustno votlino redno in skrbno negujete.

Beljenje med »rjuhami«

Objavljeno dne, 13.04.2017

V poplavi ponudbe za sijoč nasmeh je pravi hit Opalescence sistem za beljenje zob, varna in učinkovita metoda beljenja, ki se izvaja doma. Postopek traja od 10 do 14 dni. 

Zadnja objava na blogu, 27.03.2017

Parodontalna bolezen danes

Zakaj je še vedno in tudi vedno bolj pomembno, da se o parodontalni bolezni in njenih oblikah govori več kot pa kadarkoli prej v zgodovini zobozdravstva?

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka