Zavarovanje za vaš nasmeh in zdravje

ZAVAROVANJE ZOBJE in ZOBJE+

Z novim zobozdravstvenim zavarovanjem Zobje in Zobje+, ki ga je Zavarovalnica Triglav poslala na trg, so postale zobozdravstvene storitve pri zasebnih zobozdravstvenih ordinacijah bistveno bolj dostopne.

Nasmeh meseca

Vse najboljše, Miha!

Mihael Vrčkovnik, zobozdravnik, lastnik in vodja Dentalnega centra Clarus, praznuje 40. let. Ob tej priložnosti ga je njegova ekipa izbrala za Nasmeh meseca. In kdo pravzaprav je Miha?

Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Preventiva je ključna

Objavljeno dne, 20.03.2017

Čeprav rak ustne votline ni pogost, je zaradi resnosti bolezni pomemben. Njegov nastanek je tesno povezan z nezdravim življenjskim slogom, saj sta uživanje alkohola in kajenje znana dejavnika tveganja.

Odkrivanje parodontoze

Objavljeno dne, 13.03.2017

Ugotavljanje parodontalne bolezni temelji na merjenju globine obzobnih žepov. Na naši kliniki opravljamo tovrstne meritve pri vsakem pacientu po tridesetem letu starosti.

Ustni higienik danes

Objavljeno dne, 27.02.2017

Danes je veliko ljudi prepričanih, da brezhibno skrbijo za svojo ustno higieno, ko pa obiščejo higienika, ugotovijo, da živijo v zmoti. Res je, da obisk higienika ni brezplačen, vendar je vreden naložbe.

Zadnja objava na blogu, 13.03.2017

Sanjski produkt za lep nasmeh

Potem, ko so mi iz zavarovalnice Triglav odgovorili na nekaj vprašanj preko elektronske pošte in potem ko sem opravil še dodaten razgovor z odgovornimi za produkt Zobje in Zobje+, se zdita obe zavarovanji vedno bolj in bolj lepi. Praktično sanjski. 

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka