Obvestilo

AKCIJE DO KONCA LETA 2016

Beljenje zob po metodi ZOOM. Cena: 350 EUR (stara cena 500 EUR). Cena z vključeno osnovno higiensko fazo: 420 EUR.

Komplet za beljenje zob doma, ki vsebuje opornici ter ustrezni belilni gel. Kontrola beljenja se izvaja enkrat tedensko v naši ordinaciji. Cena kompleta: 350 EUR.

Pregled obzobnih tkiv, s katerim ugotovimo ali je parodontalna bolezen že prisotna ter pomoč pri vzdrževanju zdravih obzobnih tkiv. Cena pregleda z izvidom: 55 EUR.

Nasmeh meseca

Andreja Repar : Zdaj podarjam nasmehe

Mesec oktober je za nas poseben mesec. V povsem novi rubriki NASMEH MESECA premierno predstavljamo našo prvo zadovoljno pacientko, ki je v Dentalnem centru doživela preobrazbo.

Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Novice

Nitkanje je pomembno

Objavljeno dne, 05.12.2016

Z rednim čiščenjem medzobnih prostorov v veliki meri zmanjšamo možnost za nastanek kariesa, parodontalne bolezni in slabega zadaha. V ta namen lahko uporabimo zobno nitko ali medzobno ščetko.

Napake pri umivanju zob

Objavljeno dne, 02.12.2016

Verjetno se vam vsakodnevno ščetkanje ne zdi prav nič zahtevnega in posebnega. Pa vendar moramo biti pri tem opravilu dosledni in natančni. In katere so tri zelo pogoste napake?

Nosečnost in usta

Objavljeno dne, 28.11.2016

Med nosečnostjo se pod vplivom hormonov poveča pretok krvi v tkiva in posledično tudi dovzetnost za različne okužbe. Zdravje ustne votline lahko bistveno vpliva na potek nosečnosti.

Zadnja objava na blogu, 25.10.2016

Želja uresničena

Končno sem jo dočakal. Rubriko, ki sem si jo prvič zaželel vsaj dve leti in pol nazaj, delati pa sem začel na njej vsaj deset let nazaj. Nasmeh meseca predstavljata začetna in končna slika zunanje preobrazbe ženske ali moškega, vendar sta od točke A do točke B več kot le dve fotografiji.
.

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka