Nasmeh meseca

Andreja Repar : Zdaj podarjam nasmehe

Mesec oktober je za nas poseben mesec. V povsem novi rubriki NASMEH MESECA premierno predstavljamo našo prvo zadovoljno pacientko, ki je v Dentalnem centru doživela preobrazbo.

Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Novice

Info točka v BTC

Objavljeno dne, 21.10.2016

V ljubljanskem BTC-ju smo odprli novo Zobozdravstveno info točko. Namenjena je vsem, ki iščejo odgovore na vprašanja o zdravju ustne votline in iščejo zanje ustrezne rešitve.

Zlomljen zob

Objavljeno dne, 18.10.2016

Poškodbe zob in obzobnih tkiv so pogoste. Da povzročimo čim manj nadaljnje škode, ki se zgodijo zaradi različnih nezgod, je pomembno hitro in ustrezno ukrepanje.

Osteoporoza

Objavljeno dne, 13.10.2016

Osteoporoza ima s parodontalno boleznijo nekatere skupne značilnosti: obe sta kronični, prikriti bolezni, ki lahko povzročita veliko škode v telesu, preden jo odkrijemo in pričnemo z zdravljenjem.

Zadnja objava na blogu, 05.10.2016

»Kon'c dopusta«

»Kon'c dopusta« je reklo, ki ga lahko uporabljamo praktično v vsakem trenutku in v veliko primerih. Na primer, kadar se otroci igrajo, mi pa želimo, da igrače lepo pospravijo, jim lahko mirno rečemo: »Otroci, kon'c dopusta.«

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka