Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Novice

Imate slab zadah?

Objavljeno dne, 29.07.2016

Večina ljudi za slab zadah krivi želodec. Pa vendar je največkrat vzrok za slab zadah nezadostna ustna higiena, vključno z ostanki hrane, ki ostanejo med zobmi in pod mostički.

Ali ste vedeli?

Objavljeno dne, 26.07.2016

Kava z visoko koncentracijo kofeina ima antibakterijski učinek, saj lahko uniči bakterije, ki povzročajo nastanek zobnih oblog. Zobne obloge pa so tudi glavni krivec za nastanek bolezni dlesni in zobne gnilobe.

Umetnica po duši

Objavljeno dne, 26.07.2016

Za poletno izdajo naše revije Dentalist, ki jo že najdete v Dentalnem centru Clarus in trgovini Dentoteka, je naslovnico narisala naša pacientka Neža Oblak. Kljub svojemu talentu si želi dokončati študij psihologije.

Zadnja objava na blogu, 03.06.2016

Ko pride Hrvatica v Slovenijo po zobozdravstvene usluge

V našem primeru gre za mlado gospo Ivano iz Zagreba, ki se je že precej časa spopadala s problemom pretemnih dlesni. Težava se ji je zdela nerešljiva, zato se je preko elektronske pošte obrnila na nas.

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka