Zavarovanje za vaš nasmeh in zdravje

ZAVAROVANJE ZOBJE in ZOBJE+

Z novim zobozdravstvenim zavarovanjem Zobje in Zobje+, ki ga je Zavarovalnica Triglav poslala na trg, so postale zobozdravstvene storitve pri zasebnih zobozdravstvenih ordinacijah bistveno bolj dostopne.

Nasmeh meseca

Športnik po duši

V naši rubriki NASMEH MESECA tokrat predstavljamo Mateja Jugovarja. Pozitiven in uspešen nekdanji športnik svoje strasti iz mladih let nikakor ne more potisniti na stranski tir.

Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Nitkanje je pomembno

Objavljeno dne, 17.07.2017

Z rednim čiščenjem medzobnih prostorov v veliki meri zmanjšamo možnost za nastanek kariesa, parodontalne bolezni in slabega zadaha. V ta namen lahko uporabimo zobno nitko ali medzobno ščetko.

Diabetes in ustna votlina

Objavljeno dne, 10.07.2017

Sladkorna bolezen je resna bolezen, ki vpliva tudi na zdravje ustne votline. Ljudje z diabetesom so bolj podvrženi okužbam, pri tem pa niso izvzete njihove dlesni v ustni votlini.

Imate slab zadah?

Objavljeno dne, 03.07.2017

Med bolezni, ki povzročajo nastanek zadaha se uvršča cel niz obolenj, med njimi so najpogostejša vnetja in sistemske bolezni. Pogosto pa so vzrok za ustni zadah obolenja in vnetja ust, nosu in žrela ter kariozni zobje.

Zadnja objava na blogu, 10.07.2017

Kaj so lepi zobje?

Estetsko zobozdravstvo, kozmetično zobozdravstvo, lepotno zobozdravstvo. Vse to so pridevniki za zobozdravstvo, ki je v zadnjem času precej in vedno bolj popularno.

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka