Zavarovanje za vaš nasmeh in zdravje

ZAVAROVANJE ZOBJE in ZOBJE+

Z novim zobozdravstvenim zavarovanjem Zobje in Zobje+, ki ga je Zavarovalnica Triglav poslala na trg, so postale zobozdravstvene storitve pri zasebnih zobozdravstvenih ordinacijah bistveno bolj dostopne.

Nasmeh meseca

Športnik po duši

V naši rubriki NASMEH MESECA tokrat predstavljamo Mateja Jugovarja. Pozitiven in uspešen nekdanji športnik svoje strasti iz mladih let nikakor ne more potisniti na stranski tir.

Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Napake pri umivanju zob

Objavljeno dne, 24.05.2017

Verjetno se vam vsakodnevno ščetkanje ne zdi prav nič zahtevnega in posebnega. Pa vendar moramo biti pri tem opravilu dosledni in natančni. In katere so tri zelo pogoste napake?

Vas skelijo zobje?

Objavljeno dne, 09.05.2017

Vas ob ugrizu v jabolko ali pri pitju čaja močno zaskeli? Kratka ostra bolečina v zobeh je lahko znak, da so vaši zobje občutljivi zaradi obrabe sklenine ali odmika dlesni. Ukrepajte, da se stanje ne poslabša.

Nadloga v ustih

Objavljeno dne, 08.05.2017

Majhne pekoče razjede, ki nastanejo na ustni sluznici in nas ovirajo pri hranjenju pa tudi govorjenju, so afte. Najpogosteje se pojavijo na notranji strani ustnice ali pod jezikom in se rade ponavljajo.

Zadnja objava na blogu, 03.05.2017

Želite tudi lepše in svetlejše zobe?

Estetika je danes velikokrat uporabljen izraz, še posebej, kadar govorimo o različnih posegih na obrazu, vratu, koži ali delih telesa, ki so vidni oz. bi lahko bili vidni.

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka