Brezskrbno do lepega nameha

LON kredit

Zdravi in lepi zobje so predpogoj za splošno zdravje, pomembno pa vplivajo tudi na samozavest in dobro počutje vsakega posameznika. Za brezskrbno in celovito obravnavo vam v Dentalnem centru Clarus omogočamo različne načine plačila za storitve, za brezskrbno obravnavo pa smo zdaj pripravili še možnost kreditnega odplačevanja, ki ga za vas uredimo kar v našem dentalnem centru.

Nasmeh meseca

Športnik po duši

V naši rubriki NASMEH MESECA tokrat predstavljamo Mateja Jugovarja. Pozitiven in uspešen nekdanji športnik svoje strasti iz mladih let nikakor ne more potisniti na stranski tir.

Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Zakaj laser?

Objavljeno dne, 10.11.2017

Laser omogoča izjemno natančno delo, poleg tega pa tak poseg omogoča brezbolečinsko delo ob uporabi minimalne količine anestetika ali celo brez njega. Pri zdravljenju parodontitisa imamo odlične rezultate.

Nadloga v ustih

Objavljeno dne, 10.11.2017

Majhne pekoče razjede, ki nastanejo na ustni sluznici in nas ovirajo pri hranjenju pa tudi govorjenju, so afte. Najpogosteje se pojavijo na notranji strani ustnice ali pod jezikom in se rade ponavljajo.

Skelenje zob

Objavljeno dne, 09.11.2017

Vas ob ugrizu v jabolko ali pri pitju čaja močno zaskeli? Kratka ostra bolečina v zobeh je lahko znak, da so vaši zobje občutljivi zaradi obrabe sklenine ali odmika dlesni. Ukrepajte, da se stanje ne poslabša.

Zadnja objava na blogu, 10.11.2017

Laser - čudežni pripomoček

Uporaba laserjev v zobozdravstvene namene ni neka nova pogruntavščina super razvitih skandinavskih dežel ali pa Severne Amerike. Eden izmed najboljših proizvajalcev zobozdravstvenih laserjev prihaja iz ljubljanskih Stegen, to je praktično desno čez severno ljubljansko obvoznico.

Izjave naših pacientov

ZADOVOLJNA SEM!

Dentalni center Clarus je eden vodilnih na področju zobozdravstva v Sloveniji. Odlikuje jih strokovnost, iskrenost in kvalitetne storitve. Zobozdravnikov, kot je Mihael Vrčkovnik, bi moralo biti več.

SAŠA ŠKORIČ, 22. marec 2017 / vir: Facebook

PRIPOROČAM

Vrhunske storitve, odličen ambient in strokovno, uigrano in prijazno osebje. Zelo priporočam.


KARUNA AHIMSA, 12.10. 2016 / vir: Facebook