Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Novice

Zdrava hrana za zobe

Objavljeno dne, 30.09.2016

Svoje zobe ohranjamo zdrave z rednim ščetkanjem in čiščenjem medzobnih prostorov. Tako se znebimo delčkov hrane, ki bi s pomočjo bakterij začeli tvoriti zobne obloge, ki povzročajo bolezni zob in dlesni.

Stiskanje in škripanje

Objavljeno dne, 23.09.2016

Bruksizem je izraz za stiskanje in škripanje z zobmi med spanjem. Škripanje je največkrat posledica škripanja z zobmi, ni pa nujno, da, če stiskamo tudi škripamo.

Invisalign zdaj v akciji!

Objavljeno dne, 12.09.2016

V Dentalnem centru Clarus vam do konca meseca oktobra nudimo 20% popust na zobni aparat Invisalign, ki predstavlja inovacijo v ortodontiji. Nevidnost, odstranljivost in udobje so njegove glavne prednosti.

Zadnja objava na blogu, 24.08.2016

In tako sem postal trener.

Vztrajal sem in vztrajal. In končno našel smisel v zobozdravstvu. Z novimi izkušnjami so se ustvarile nove želje, postavil sem si nove cilje in začrtal novo pot. Na tej poti sem prišel tudi do položaja vodje ekipe in spoznal, da je vseeno, kje si trener. Na stadionu, v pisarni ali pač v ordinaciji.

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka