Brezskrbno do lepega nameha

LON kredit

Zdravi in lepi zobje so predpogoj za splošno zdravje, pomembno pa vplivajo tudi na samozavest in dobro počutje vsakega posameznika. Za brezskrbno in celovito obravnavo vam v Dentalnem centru Clarus omogočamo različne načine plačila za storitve, za brezskrbno obravnavo pa smo zdaj pripravili še možnost kreditnega odplačevanja, ki ga za vas uredimo kar v našem dentalnem centru.

Nasmeh meseca

Romantična avantura

V rubriki NASMEH MESECA vam tokrat predstavljamo Zalo Logar. Magistrica poslovnih ved, navdušena odbojkarica, je jeseni stopila na novo življenjsko pot. Na čudoviti poroki na prostem je usodni »da« dahnila svojemu Alešu, ki je bil včasih tudi del naše ekipe. Ponosni smo, da smo pripomogli k čudovitemu videzu neveste, saj je tik pred poroko zaključila lepotno preobrazbo zob z zobnim aparatom.

Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Rak ustne votline

Objavljeno dne, 18.12.2017

Najpogostejša mesta pojavljanja raka glave in vratu so ustna votlina, grlo ter srednji in spodnji del žrela. Simptomi so motnje pri žvečenju, govoru, dihanju, požiranju ali motnje sluha. 

Preventiva je najcenejša

Objavljeno dne, 11.12.2017

Zdravje zob in ustne votline sta izjemnega pomena za celovito splošno zdravje in dobro počutje. S skrbjo za zdravje v ustih tudi bistveno zmanjšamo tveganje za druge sistemske bolezni.

Napake pri umivanju zob

Objavljeno dne, 28.11.2017

Verjetno se vam vsakodnevno ščetkanje ne zdi prav nič zahtevnega in posebnega. Pa vendar moramo biti pri tem opravilu dosledni in natančni. In katere so tri zelo pogoste napake?

Zadnja objava na blogu, 28.11.2017

Zobje kot naložba

Zobozdravniške ordinacije smo čedalje bolj del prostega trga, predvsem zaradi nepoštenega zdravstvenega sistema in hude konkurence, ki nam grozi z vseh strani.

Izjave naših pacientov

ZADOVOLJEN SEM!

Dentalni center Clarus je eden vodilnih na področju zobozdravstva v Sloveniji. Odlikuje jih strokovnost, iskrenost in kvalitetne storitve. Zobozdravnikov, kot je Mihael Vrčkovnik, bi moralo biti več.

SAŠA ŠKORIČ, 22. marec 2017 / vir: Facebook

PRIPOROČAM

Vrhunske storitve, odličen ambient in strokovno, uigrano in prijazno osebje. Zelo priporočam.


KARUNA AHIMSA, 12.10. 2016 / vir: Facebook