Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Novice

Zdrave dlesni

Objavljeno dne, 26.08.2016

Glavni vzrok vnetja dlesni so bakterije, ki se zadržujejo ob njenem robu. Če bakterije vsakodnevno ne odstranjujemo, se kopičijo na zobeh in povzročile bodo vnetje dlesni.

Očistimo tudi jezik

Objavljeno dne, 24.08.2016

Večina povzročiteljev slabega zadaha se nahaja v ustih, ki ga ne moremo sprati samo z ustno vodo ali pa ga prikriti z žvečilnim gumijem, zato je pri vsakodnevni ustni higieni nepogrešljivo tudi strgalo za jezik. 

Nevidni zobni aparat

Objavljeno dne, 22.08.2016

Ob številnih ortodontskih možnostih s katerimi lahko izboljšamo vaš nasmeh, je trenutno estetsko najboljša izbira nevidni zobni aparat (Invisalign) oziroma fiksni ortodontski aparat s prozornimi nosilci. 

Zadnja objava na blogu, 24.08.2016

In tako sem postal trener.

Vztrajal sem in vztrajal. In končno našel smisel v zobozdravstvu. Z novimi izkušnjami so se ustvarile nove želje, postavil sem si nove cilje in začrtal novo pot. Na tej poti sem prišel tudi do položaja vodje ekipe in spoznal, da je vseeno, kje si trener. Na stadionu, v pisarni ali pač v ordinaciji.

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka