Zavarovanje za vaš nasmeh in zdravje

ZAVAROVANJE ZOBJE in ZOBJE+

Z novim zobozdravstvenim zavarovanjem Zobje in Zobje+, ki ga je Zavarovalnica Triglav poslala na trg, so postale zobozdravstvene storitve pri zasebnih zobozdravstvenih ordinacijah bistveno bolj dostopne.

Nasmeh meseca

Športnik po duši

V naši rubriki NASMEH MESECA tokrat predstavljamo Mateja Jugovarja. Pozitiven in uspešen nekdanji športnik svoje strasti iz mladih let nikakor ne more potisniti na stranski tir.

Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

ABCD ustne higiene

Objavljeno dne, 20.09.2017

Čeprav se vsakomur zdi, da umivanje zob ni nič posebnega, se v praksi vendarle izkaže, da ni vedno tako. V Dentalnem centru Clarus paciente vedno znova poučimo, kako pravilno skrbeti za zdravo ustno votlino.

Prva pomoč

Objavljeno dne, 08.09.2017

Zobobol se včasih prikrade brez kakršne koli napovedi ter nam povsem uniči ves dan ali noč. Kako si pomagati, dokler se ne znajdemo na zobozdravniškem stolu?

Zdravje in higiena

Objavljeno dne, 04.09.2017

Posledica neustrezne ustne higiene niso le piškavi zobje, razbolele in poškodovane dlesni, temveč tudi druge zdravstvene težave. Prav zato je pomembno, da zobe in ustno votlino redno in skrbno negujete.

Zadnja objava na blogu, 10.07.2017

Kaj so lepi zobje?

Estetsko zobozdravstvo, kozmetično zobozdravstvo, lepotno zobozdravstvo. Vse to so pridevniki za zobozdravstvo, ki je v zadnjem času precej in vedno bolj popularno.

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka