Nasmeh meseca

Od mikrofona do škarij


V rubriki NASMEH MESECA tokrat predstavljamo našo pacientko Evo Breznikar. Umetnica s svojo življenjsko vizijo, ki je svoj hobi spremenila v posel. Zaradi ''nabrušenega'' jezika je dobila tudi svoje umetniško ime EvilEve.

Zaupajte naši ekipi vrhunskih strokovnjakov

Doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov.

Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavljajo lep nasmeh in zdravo ustno votlino ob čimbolj prijetni obravnavi.

Nujna pomoč
01 810 90 30
051 252 787

pon-čet: 9:00-18:00
  pet: 8:00-13:00
  Več

Managerski pregledi

Objavljeno dne, 24.02.2017

Zdravje lahko zaščitimo s preventivnimi pregledi. Opravljajo jih v Diagnostičnem centru Clarus, ki se nahaja v osrčju najbolj priljubljenega ljubljanskega nakupovalnega središča BTC v Ljubljani. 

Imate slab zadah?

Objavljeno dne, 20.02.2017

Med bolezni, ki povzročajo nastanek zadaha se uvršča cel niz obolenj, med njimi so najpogostejša vnetja in sistemske bolezni. Pogosto pa so vzrok za ustni zadah obolenja in vnetja ust, nosu in žrela ter kariozni zobje.

Promocija zdravja

Objavljeno dne, 10.02.2017

Z Diagnostičnim centrom Clarus smo pripravili program Promocija zdravja na delovnem mestu, s katerim bomo vašim zaposlenim še bolj približali pomen zdravja, ki vpliva na produktivnost podjetja.

Zadnja objava na blogu, 24.02.2017

Ali je možno hitro do lepega nasmeha tudi s pomočjo zavarovalnice?

Zdravstvena zavarovalnica Triglav je lani oktobra predstavila dve novi zavarovanji, ZOBJE in ZOBJE+, ki zavarovancem omogočata povračilo stroškov zobozdravstvenih storitev ne glede na to, kje v Sloveniji si urejajo zobe.

Izjave naših pacientov

Moj strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Clarusu je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

SENIDA HAJDARPAŠIČ, pevka skupine Muff

Z veseljem se vračam

Ob vsakem obisku v Dentalnem centru Clarus se počutim odlično. Sproščeno osebje, kvalitetne storitve in posluh za moje želje so tisto, kar me vedno znova prepriča za ponoven obisk. Izredno cenim tudi skrb Dentalnega centra Clarus, saj me redno obveščajo o vseh novostih in opominjajo na ponovne obiske.


ŠPELA PRETNAR, nekdanja smučarska šampionka