Kdo smo

Dentalni center Clarus je odličen center za zobozdravstvo v Ljubljani. Naša ekipa vam ponuja estetsko zobozdravstvo, storitve splošnega zobozdravstva, ortodontske obravnave, kirurške posege, specialistično parodontološko zdravljenje, specialistično endodontsko zdravljenje, storitve za ustrezno ustno higieno, rentgensko diagnostiko, trgovino s pripomočki za ustrezno ustno higieno. Storitve v našem centru so zelo obsežne in z enim samim ciljem v naših mislih; ustvariti čudovit in samozavesten nasmeh za življenje.

Nove varne in neboleče tehnike so bile razvite zato, da ohranimo naravno strukturo zob in ustvarjamo neverjetne naravne transformacije v najkrajšem možnem času. Vsak korak zdravljenja se opravi z vso skrbnostjo, spretnostjo in pozornostjo do najmanjših detajlov. Naše prvovrstne storitve ter sproščen in pozoren pristop do vsakega posameznika vam zagotavlja dosego lepega nasmeha in zdravo ustno votlino ob čim bolj prijetni obravnavi.

Pozdravljamo vsa vaša vprašanja, pošljite nam jih na naš elektronski naslov, info@clarus-dental.si ali pa nas pokličite na 01 810 90 30, 051 252 787 in s tem naredite prvi korak do lepega in zdravega nasmeha.


Mihael Vrčkovnik, dr. dent. med.

vodja in lastnik Dentalnega centra Clarus

Vid Gjurin, dr. dent. med.

zobozdravnik

Ana Višnjar, dr. dent. med.

zobozdravnica

dr.Igor Križnar, dr. dent. med.

specialist endodont

Špela Blažič

ustna higieničarka

Mirjam Zaletel

asistentka

Elizabeta Okorn

asistentka

Slavko Brkič

zobotehnik

Tina Karaibrahimović

vodja recepcije, organizator dela

Nina Jerančič

marketing & PR

Zunanji sodelavci

  • Tomaž Lipoglavšek, dr. dent. med., specialist parodontologije
  • Maja Kovačič, dr. dent. med.