Poročni nasmeh

Vsak si želi kar najboljše izgledati na veliki dan svojega življenja. Če si zaželite preprostega beljenja ali poravnave zob za popoln nasmeh, tu smo za vas!

Predporočni urnik

Čeprav smo vajeni delati do tik pred rokom, pa s preobrazbo nasmeha ne odlašajte predolgo! Ker se zavedamo, da bo lep nasmeh ostal celo življenje in ne samo za poročni dan, dela ne opravljamo polovično. Predstavljamo vam približen urnik za različna zdravljenja. Prosimo, zavedajte se, da so to minimalni ocenjeni časi zdravljenj, več je vedno boljše!
POROČNI NASMEH
Nevidni zobni aparat: fiksni zobni aparat je skrit na notranji strani zob, čas zdravljenja je med 4-24 mesecev. Tudi če zdravljenja ne zaključimo pred vašim poročnim dnevom, bo vaš nasmeh že močno izboljšan.

Zobni vsadki: navadno traja približno 3 mesece, da se zobni vsadki stabilizirajo v kosti in šele takrat jih lahko dokončno oskrbimo s prevleko ali mostičkom. Zdravljenje z zobnimi vsadki tako traja 4-6 mesecev, odvisno od posegov potrebnih za zaključek zdravljenja.

Porcelanske luske: porcelanske luske preobrazijo obarvane, obrabljene ali razmaknjene zobe v perfektni nasmeh. Fantastične rezultate dosežemo v samo enem mesecu.

Beljenje: beljenje doma traja približno 2-3 tedne, in-chain »Zoom« whitening pa učinkovito pobeli že po samo eni seji.