Prijavite se na pregled:

Želite več informacij?

Brezskrbno do
popolnosti

Strokovnost in odličnost

Moderno zobozdravstvo omogoča vaše odlično oralno in splošno zdravje, ki sta med seboj tesno povezana. Z novimi tehnologijami ustvarjamo najlepše nasmehe, ki nam zagotavljajo kvalitetno življenje na vseh področjih. Vsak korak zdravljenja opravljamo z največjo mero skrbnosti, spretnosti in pozornosti. Naše vodilo je prijazen in individualen pristop do vsakega posameznika.

 

V Dentalnem centru Clarus doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo. 

Popolno in brezskrbno!

LASERSKO ZOBOZDRAVSTVO

Laser zaradi številnih prednosti na področju modernega in manj invazivnega zobozdravstva omogoča boljše rezultate pri totalnih zobnih rehabilitacijah, kot tudi različnih zdravljenjih ustnih in zobnih bolezni. V Dentalnem centru Clarus uporabljamo laser znamke Fotona Lightwalker AT, slovenskega proizvajalca najboljših medicinskih laserjev na svetu, katerega diploma na področju laserskega izobraževanja krasi ordinacijo Mihaela Vrčkovnika, dr.dent.med., lastnika in direktorja Dentalnega centra Clarus.

 

naši zadovoljni pacienti

Spoštovana ekipa!

Zdaj pa je preteklo že kar nekaj časa, mislim, da približno eno leto, odkar obiskujem vaš center, tako da sem v tem času zbrala mnogo vtisov. Moje prejšnje izkušnje glede zobozdravstva niso bile presežek, zaradi mojih težav s čeljustjo sem kar dolgo časa vztrajala pri enem zobozdravniku, stanje v ustih pa ni bilo tako kot bi si želela, zato sem hotela korenito spremembo. Tako sem prišla do CLARUS-a in do moje zobozdravnice Ane Višnjar in asistenta Matjaža Kocipra. Zame zmagovita kombinacija. Obiske pri zobozdravniku kar naenkrat niso več spremljali tisti čudni občutki, ampak sproščenost, umirjenost, kot da bi prišla nekam v domače okolje, kjer ni manjkajo zaupanja ki je tu zelo pomembno in moram reči, da sem se z lahkoto prepustila in sedaj razkazujem naokrog svoj nasmeh. Resnično sem zadovoljna.

 

Hvala vsej ekipi za prijazen odnos in trud.

Ingrid Mizgur

Po petnajstih letih se zopet smejim z odprtimi usti

Zahvala gre vam Dentalni Center Clarus BTC Ljubljana, oziroma Mihaelu Vrčkovniku in komplet njegovi ekipi. Resnično sem hvaležen, da ste me sprejeli in mi spremenili življenje s svojo prijaznostjo, strokovnostjo in zavzetostjo, da mi uredite moje zobke. Ne znam vam opisati, kako sem vam hvaležen ... prav vsem, vsakemu posamezniku, od organizatork dela, tehnikov, asistentk in seveda vam MIHAEL. Še enkrat hvala in komaj čakam, da uredimo tudi moje spodnje zobke.

Sandi Belina

Danes sem bila prvič pri vas

In glede na izkušnjo, zagotovo ne zadnjič. Ne sama storitev, ampak tudi pristop, odnos in iskrenost gospe Špele je tista dodana vrednost, ki jo iščemo uporabniki vaših storitev.

Melita Joželj

Strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Dentalnem centru Clarus je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

Senida Hajderpašić - Senidah

Kontakt

Lokacija Ljubljana

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

 

M: 051 252 787

T: 01 810 90 30

E: info@clarus-dental.si

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

 

O piškotkih

Politika zasebnosti

 

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. 

 

01 810 90 30 ali 051 252 787 

Delovni čas:

pon-pet: 7:00-20:00 

ZA PACIENTE

Koristne informacije in navodila pred prvim obiskom v Dentalnem centru Clarus:

Pred prvim pregledom ali posegom

 

Ob morebitnih zapletih pri posegih boste naprej obveščeni, v izogib nevšečnostim vas seznanjamo z določilom o izvensodni poravnavi:

Določila o izvensodni poravnavi

PRAVILNIK O SODELOVANJU

S pacienti si želimo vzpostaviti profesionalen odnos, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto in zadovoljstvo, zato z vsemi našimi strankami podpišemo pravilnik o sodelovanju:

Pravilnik o sodelovanju