Prijavite se na brezplačni pregled:

Želite več informacij?

Brezskrbno do
popolnosti

Strokovnost in odličnost

Moderno zobozdravstvo omogoča vaše odlično oralno in splošno zdravje, ki sta med seboj tesno povezana. Z novimi tehnologijami ustvarjamo najlepše nasmehe, ki nam zagotavljajo kvalitetno življenje na vseh področjih. Vsak korak zdravljenja opravljamo z največjo mero skrbnosti, spretnosti in pozornosti. Naše vodilo je prijazen in individualen pristop do vsakega posameznika.

 

V Dentalnem centru Clarus doživite pozitivno zobozdravstveno izkušnjo. 

Popolno in brezskrbno.

LASERSKO ZOBOZDRAVSTVO

Laser zaradi številnih prednosti na področju modernega in manj invazivnega zobozdravstva omogoča boljše rezultate pri totalnih zobnih rehabilitacijah, kot tudi različnih zdravljenjih ustnih in zobnih bolezni. V Dentalnem centru Clarus uporabljamo laser znamke Fotona Lightwalker AT, slovenskega proizvajalca najboljših medicinskih laserjev na svetu, katerega diploma na področju laserskega izobraževanja krasi ordinacijo Mihaela Vrčkovnika, dr.dent.med., lastnika in direktorja Dentalnega centra Clarus.

 

naši zadovoljni pacienti

Zahvala

V Dentalni center Clarus sem prvič prišla pred 6 leti. Bila sem močno razočarana nad svojim zobozdravnikom v Zdravstvenem domu, ki je celo opazil, da mi grozi granulom, pa ni ukrepal, niti me ni opozoril.

Odločila sem se, da je resnično čas, da končno uredim stanje svojih zob. Zaradi slabih izkušenj iz otroštva, nikoli nisem šla z veseljem k zobozdravniku. V Dentalnem centru Clarus pa sploh nisem imela občutka, da sem pri zobozdravniku; okolje je prijetno, osebje je izredno prijazno in strokovno. Ne samo, da so mi sanirali kritični zob, odlično so mi svetovali tudi glede menjave obstoječih zalivk z inlayi.

To je bila odlična odločitev in od takrat resnično nimam več nobenih težav z zobmi. Enkrat letno pridem na ustno higieno k prijazni in profesionalni gospe Špeli Blažič, ki mi zobe tako lepo oskrbi, da mi je tisti dan skorajda škoda jesti in jih umazati.

Zdravje zob se mi zdi izredno pomembno, zato sem hvaležna ekipi Dentalnega centra Clarus, da so mi pomagali izbrisati slabe izkušnje z zobozdravstvom in mi priskrbeli lep nasmeh.

Petra Burgar

ZAHVALA

Spoštovana ga. Špela Blažič in g. Mihael Vrčkovnik s podatki na spletu o vaših storitvah sem se v začetku januarja letos oglasila pri vas. S prebranim so bila moja pričakovanja zelo visoka, kaj zmorete z uporabo
laserja doseči. Po temeljitem pogovoru in pregledu pri vas g. Vrčkovnik sem na vaš predlog o uspehu za sanacijo mojega stanja prišla v roke ga. Špele Blažič. Ob 1x tedenskem obisku pri njej v ordinaciji se je vse do danes stanje vidno izboljševalo. Zdravljenje je na moje veliko veselje danes zaključeno. Vidimo se konec poletja, ko bom imela pri njej prvo kontrolo. Ste resnično to kar pišete: prijazni, strokovni, neomajni v prepričanju v uspeh za nas paciente.

Ostanite še naprej tako pozitivno naravnani, predvsem pa uspešni v vsem, kar delate za nas.

Hvala vam!

 

Jadranka Trontelj

Zahvala

Na vašo kliniko sem se obrnila zaradi dolgoletnih težav z jezikom. Že ob prvem kontaktu v sprejemni pisarni, sem bila prijetno presenečena ob prijaznosti zaposlene. Nadalje sem hodila na laserske obravnave, kjer sem imela ravno tako zelo pozitivne izkušnje s terapevtko Špelo, ki me je imela v obravnavi, saj je pokazala strokoven, profesionalen odnos, ter nekaj kar je danes že redkost in to je človečnost in razumevanje. To je tisti občutek, ko se veseliš terapije in od doma odideš z veseljem. Trenutno se mi je zdravstveno stanje kar izboljšalo, vendar se bom najverjetneje še udeležila terapij. Glede na tako pozitivne izkušnje, bom ponovno izbrala vas. 

 
S spoštovanjem in hvaležnostjo,
Zdenka Korošec

Spoštovana ekipa!

Zdaj pa je preteklo že kar nekaj časa, mislim, da približno eno leto, odkar obiskujem vaš center, tako da sem v tem času zbrala mnogo vtisov. Moje prejšnje izkušnje glede zobozdravstva niso bile presežek, zaradi mojih težav s čeljustjo sem kar dolgo časa vztrajala pri enem zobozdravniku, stanje v ustih pa ni bilo tako kot bi si želela, zato sem hotela korenito spremembo. Tako sem prišla do CLARUS-a in do moje zobozdravnice Ane Višnjar in asistenta Matjaža Kocipra. Zame zmagovita kombinacija. Obiske pri zobozdravniku kar naenkrat niso več spremljali tisti čudni občutki, ampak sproščenost, umirjenost, kot da bi prišla nekam v domače okolje, kjer ni manjkajo zaupanja ki je tu zelo pomembno in moram reči, da sem se z lahkoto prepustila in sedaj razkazujem naokrog svoj nasmeh. Resnično sem zadovoljna.

 

Hvala vsej ekipi za prijazen odnos in trud.

Ingrid Mizgur

Spoštovana gospa Špela,

V ordinacijo Dentalnega centra Clarus sva z možem pred dvema letoma prišla slučajno, ker je najin zet imel neki kupon za kontrolo ustne higiene, pa se njemu še ni zdelo potrebno, da gre sam na pregled, zato ga je odstopil nama. Pregledali ste nama kopletno zobovje z obzobnim tkivom vred. Opravili ste meritev obzobnih žepkov in ugotovili, da imava oba začetek paradontoze. Pri meni je bilo huje kot pri možu. Najprej je bilo potrebno zdravljenje z laserjem, potem pa luščenje zobnega kamna in poliranje zobnih korenin. Dogovorili smo se za redne obiske. Ti so bili od začetka bolj pogosti (šest mesecev), potem pa vedno bolj poredki. Zadnji presledek je enajst mesecev. Po vsakem obisku so zobje lepi, čisti in gladki. Obzobno tkivo je čvrsto in zdravega videza, ni nobenega vnetja, na sploh je dober občutek v ustih. Človek dobi dober občutek, da je nekaj napravil zase. Vse to priporočava tudi drugim.

Metka Beras

Strah je izginil

Priznam, da obisk zobozdravnika zame včasih ni bilo ravno najljubše opravilo, saj ni ravno prijetno, sploh, če si imel slabe izkušnje z bolečimi postopki. Po opravljenem posegu v Dentalnem centru Clarus je moj strah izginil, saj sem dobila resnično kakovostno storitev. Predvsem me je očaral posluh za paciente in izredna profesionalnost osebja.

Senida Hajderpašić - Senidah

Pohvala

gospe Špeli Blažič, dipl. ustni higieničarki za strokovno obravnavo. Že dolga leta se trudim, da bi bila moja ustna higiena na najvišjem nivoju in tega me je naučila prav ustna higieničarka, ki mi je dala zelo jasna navodila, ki so povsem razumljiva vsakomur. Vsakomur priporočim tovrstno obrvnavo.

Maja Kristl

Kontakt

Lokacija Ljubljana

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Grška ulica 13

BTC Ljubljana

SI-1000 Ljubljana

 

M: 051 252 787

T: 01 810 90 30

E: info@clarus-dental.si

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Grška ulica 13

BTC LJUBLJANA

SI-1000 Ljubljana

 

O piškotkih

Politika zasebnosti

 

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Naročnanje pacientov je možno od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 ure.

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. 

 

01 810 90 30 ali 051 252 787 

Delovni čas:

pon-pet: 7:00-20:00 

ZA PACIENTE

Koristne informacije in navodila pred prvim obiskom v Dentalnem centru Clarus:

Pred prvim pregledom ali posegom

 

Ob morebitnih zapletih pri posegih boste naprej obveščeni, v izogib nevšečnostim vas seznanjamo z določilom o izvensodni poravnavi:

Določila o izvensodni poravnavi

PRAVILNIK O SODELOVANJU

S pacienti si želimo vzpostaviti profesionalen odnos, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto in zadovoljstvo, zato z vsemi našimi strankami podpišemo pravilnik o sodelovanju:

Pravilnik o sodelovanju