informacije za paciente

V Dentalnem centru Clarus se lahko naročite na splošni zobozdravstveni pregled, katerega cena je 50 evrov. Specialistični pregled pri oralnemu kirurgu zaračunamo 60€, pri terpevtu za ortodontijo pa 40€.

 

Pred prvim obiskom našega dentalnega centra boste dobili vprašalnike, ki so nujno potrebni za profesionalno obravnavo. Ob prvem pregledu svetujemo tudi rentgenski posnetek zob, ki ni starejši od dveh let. Lahko ga opravite tudi pri nas, cena ortopana je 28€. Ob prvem pregledu vam bo zobozdravnik podal oceno vašega ustnega zdravja in vas napotil na ustno higieno, ki je temelj za nadaljnjo obravnavo pri nas. 

Obrazce boste prejeli po pošti oziroma na prvem obisku, zato prosimo, če lahko na prvi obisk pridete 15 prej, da boste z osebjem na recepciji uredili vso potrebno dokumentacijo za pregled. 

 

Vsak naslednji rezerviran termin po prvem brezplačnem pregledu zaračunamo 50€. Znesek se ob sprejetju terapije v Dentalnem centru Clarus odšteje od končne vrednosti rehabilitacije ustne votline. Naša organizacija temelji na individulanem pristopu do vsakega posameznika, a to lahko zagotavljamo le ob nemotenem in urejenem urniku, zato vsakega pacienta seznanimo z možnostjo odpovedi termina vsaj 48 prej, v nasprotnem primeru bomo primorani znesek za rezervacijo termina obračunati. 

 

Na naše storitve prejmete 7 - letno garancijo na vse konzervativne storitve ter na celotno protetično oskrbo, ob pogojih, ki jih določa protokol Dentalnega centra Clarus. Za uveljavitev garancije morajo biti izpolnjeni naslednji pogoji:


1. Redna ustna higiena v skladu z navodili terapevta ali pomožnega osebja.


2. Redni 3 do 6 mesečni kontrolni pregledi pri terapevtu/higieničarki ter prihod na dogovorjene termine.


3. Poravnane finančne obveznosti in


4. V celoti dokončana predlagana celostna oskrba.

 

Ne glede na zgoraj navedeno garancije ni možno uveljavljati v primeru pojava zapletov, ki so vedno pojasnjeni pred začetkom celostne oskrbe in, ki se jim ob upoštevanju vseh pravil stroke ni mogoče izogniti ali jih preprečiti.

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

 

O piškotkih

Politika zasebnosti

 

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. 

 

01 810 90 30 ali 051 252 787 

Delovni čas:

pon-pet: 7:00-20:00 

ZA PACIENTE

Koristne informacije in navodila pred prvim obiskom v Dentalnem centru Clarus:

Pred prvim pregledom ali posegom

 

Ob morebitnih zapletih pri posegih boste naprej obveščeni, v izogib nevšečnostim vas seznanjamo z določilom o izvensodni poravnavi:

Določila o izvensodni poravnavi

PRAVILNIK O SODELOVANJU

S pacienti si želimo vzpostaviti profesionalen odnos, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto in zadovoljstvo, zato z vsemi našimi strankami podpišemo pravilnik o sodelovanju:

Pravilnik o sodelovanju