Lasersko zobozdravstvo

Dentalni center Clarus

Prijava na pregled
Želite več informacij?

Nove meje zobozdravstva

Zobozdravstveni posegi z dentalnimi laserji so za pacienta manj boleči, rane se celijo hitreje, ni vnetij in oteklin in zato je tudi strah pred zobozdravnikom le še preteklost. Uporabljamo ga pri odstranjevanju zobne gnilobe, zdravljenju vnetja dlesni, zdravljenju obolenj zobnih živcev in koreninskih kanalov, v oralni kirurgiji, estetskem zobozdravstvu, pri beljenju zob, pri zdravljenju aft in herpesov, kot terapijo proti smrčanju. Z močnejšimi laserji lahko pomagamo tudi pri pomlajevanju kože obraza, glajenju gub in polnejšemu izgledu ustnic.

Dentalni laserji

Zasnovani so za perfekcioniste in vse napredne strokovnjake, ki želijo svoje vsakodnevne izkušnje v ordinaciji nadgraditi z novimi možnostmi zdravljenja, ki jih lahko ponudi samo najnovejša laserska tehnologija. Fotonin dentalni laserski sistem LightWalker si je prislužil velik ugled v medicinski industriji in zato je prejel že vrsto nagrad za uspehe na področju tehnologije in inovacij. V vsakodnevni praksi ga odlikujejo klinični rezultati in hitrost, ki se najbolj odražajo pri zadovoljstvu in udobju pacientov.

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Grška ulica 13

BTC LJUBLJANA

SI-1000 Ljubljana

 

O piškotkih

Politika zasebnosti

 

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Naročnanje pacientov je možno od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 ure.

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. 

 

01 810 90 30 ali 051 252 787 

Delovni čas:

pon-pet: 7:00-20:00 

ZA PACIENTE

Koristne informacije in navodila pred prvim obiskom v Dentalnem centru Clarus:

Pred prvim pregledom ali posegom

 

Ob morebitnih zapletih pri posegih boste naprej obveščeni, v izogib nevšečnostim vas seznanjamo z določilom o izvensodni poravnavi:

Določila o izvensodni poravnavi

PRAVILNIK O SODELOVANJU

S pacienti si želimo vzpostaviti profesionalen odnos, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto in zadovoljstvo, zato z vsemi našimi strankami podpišemo pravilnik o sodelovanju:

Pravilnik o sodelovanju

 

prijava na pregled