DomovStoritvebeljenje zob

beljenje zob

Več beline z laserjem

Beli zobje so postali moderni in posledično je na trgu veliko izdelkov ter načinov beljenja zob. Preden se odločite za ta estetski poseg, se je dobro posvetovati z zobozdravnikom. Ta vam bo znal najbolje svetovati, katero tehniko ali sredstvo uporabiti, saj učinek beljenja ni enak pri vseh. Ta je odvisen od vaše naravne barve zob in stopnje obarvanosti. Če so vaši zobje oskrbljeni z zalivkami (to je plombami) ali prevlekami, potem je posvet pri zobozdravniku še bolj nujen. Belilo na te materiale nima učinka, zato je prav da se seznanite z vsemi postopki, ki bodo pripeljali do lepega nasmeha. Včasih je za bolj svež in sijoč nasmeh zadostna že profesionalna ustna higiena, ki je do sedaj mogoče niste bili deležni.

 

Laser je eden od sodobnih tehnoloških pripomočkov, ki zobozdravnikom močno olajšujejo delo na številnih področjih zobozdravstva. Odlične rezultate imamo tudi pri storitvah laserskega beljenja zob. Lasersko beljenje zob je hitra in učinkovita metoda za bolj bleščeč nasmeh, že pri enem samem obisku lahko zobe posvetlimo tudi do 8 odtenkov. Postopek je hiter in neboleč. Največkrat lasersko beljenje uporabljamo za posvetlitev posameznih zob, ki izstopajo, npr. zgornje sprednje trojke.

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na pregled.

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

 

O piškotkih

Politika zasebnosti

 

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. 

 

01 810 90 30 ali 051 252 787 

Delovni čas:

pon-pet: 7:00-20:00 

ZA PACIENTE

Koristne informacije in navodila pred prvim obiskom v Dentalnem centru Clarus:

Pred prvim pregledom ali posegom

 

Ob morebitnih zapletih pri posegih boste naprej obveščeni, v izogib nevšečnostim vas seznanjamo z določilom o izvensodni poravnavi:

Določila o izvensodni poravnavi

PRAVILNIK O SODELOVANJU

S pacienti si želimo vzpostaviti profesionalen odnos, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto in zadovoljstvo, zato z vsemi našimi strankami podpišemo pravilnik o sodelovanju:

Pravilnik o sodelovanju

 

prijava na pregled