DomovStoritveendodontija

endodontija

Koreninsko zdravljenje zob

Pri zdravljenju zobnih korenin je najbolj pomembno, da so kanali vnetih zobnih korenin čimbolj očiščeni vnetnih procesov ali pa starih, iztrošenih, poroznih polnitev in cementov. Pri večini kanalskih vnetij je treba odnesti precej zobovine z notranje strani zobne korenine, za to da dobro odstranimo vse nečistoče v kanalih. S Fotoninim Er:YAG laserjem pa imamo možnost da z minimalnim odstranjevanjem zobovine dosežemo trenutno najboljši možen dezinfekcijski učinek na zobni kanal. Med samim spuščanjev laserskih pulzov v zobni kanal napolnjen z dezinfekcijsko tekočino, se v različnih intervalih sproščajo različno veliki mikronski mehurčki. Ti dosežejo vse pore glavnega in stranskih kanalov, ki so največkrat težko ali pa sploh niso dostopni. Tako se lahko v najboljši možni meri držimo cilja minimalno invazivnega zobozdravstva, ki nam omogoča dlje časa ohraniti naše lastne zobe.

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na pregled.

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

 

O piškotkih

Politika zasebnosti

 

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. 

 

01 810 90 30 ali 051 252 787 

Delovni čas:

pon-pet: 7:00-20:00 

ZA PACIENTE

Koristne informacije in navodila pred prvim obiskom v Dentalnem centru Clarus:

Pred prvim pregledom ali posegom

 

Ob morebitnih zapletih pri posegih boste naprej obveščeni, v izogib nevšečnostim vas seznanjamo z določilom o izvensodni poravnavi:

Določila o izvensodni poravnavi

PRAVILNIK O SODELOVANJU

S pacienti si želimo vzpostaviti profesionalen odnos, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto in zadovoljstvo, zato z vsemi našimi strankami podpišemo pravilnik o sodelovanju:

Pravilnik o sodelovanju

 

prijava na pregled