DomovStoritvepomlajevanje obraza

pomlajevanje obraza

FOTOPOMLAJEVANJE IN LASERSKI PILING

Popolno oblikovani in zdravi zobje se dopolnjujejo tudi z mladostnim videzom. Staranje je neizbežno in posledično se videz in kakovost kože spremenita. Gubice postajajo vse bolj izrazite, počasi se izgublja tudi napetost in prožnost, koža postaja vse tanjša in suha, zato se tudi težje obnavlja. S pomočjo sodobnih medicinskih postopkov lahko mladosten izgled bistveno podaljšamo. Sijoč, gladek in mladosten videz lahko dosežemo z minimalnimi invazivnimi metodami.

 

Laserji so eno najučinkovitejših orodij za uničevanje gub. Za razliko od ostalih metod glajenja, laserji poleg eksfoliacije kože tudi zategnejo kolagenska vlakna in tako obnovijo njeno elastičnost. Po posegu so pacienti videti nekaj let mlajši, prav toliko časa pa se kažejo rezultati. Za lasersko metodo se odloča vse več žensk in moških, saj je način tovrstnega pomlajevanja izredno priljubljen.

 

Lasersko pomlajevanje v Dentalnem centru Clarus izvajamo s pomočjo FOTONA laserja. V primerjavi z ostalimi metodami le laserska tehnika omogoča nadzor globine posega. Poleg tega laser omogoča natančnejšo obdelavo kože, kar je pomembno predvsem za področja, kjer je koža že sama po sebi tanka in občutljiva, na primer okoli ust in oči.

 

Fotopomlajevanje in laserski piling

Zmanjševanje aktivnosti fibrobrastov v vezivnem tkivu in zmanjšanje napetosti ter gostote kolagenskih vlaken sta največja krivca za staranje kože. Fotonin neinvaziven laserski sistem Ng:Yag in IPL spodbudi mikrovaskularno obnavljanje aktivnosti fibrobrastov in kolagena. Končni rezultat je bolj gladka koža in zmanjšane pore, izboljšana tekstura kože, ki je bolj napeta in elastična.

 

3 ponovitve

Učinkovit režim za vidne učinke pomlajevanja ali glajenja brazgotin s frakcionirano metodo pomlajevanja zahteva vsaj 3 posege v razmiku dveh do štirih tednov, med posameznimi ponovitvami. Če pacient želi bolj prožen načrt zdravljenja, mu lahko ugodimo in opravimo posamezne ponovitve z večmesečnim vmesnim razmikom. Vsak postopek frakcioniranega pomlajevanja deluje na 30 odstotkov kože, odvisno od izbranih kliničnih parametrov. Rezultati po zdravljenju so neposredni in napredujoči.

 

Za koga je postopek primeren?

Z laserskim pomlajevanjem lahko uspešno odpravimo zunanje znake staranja kože – predvsem tiste, ki so posledica izpostavljanja ultravijoličnim žarkom in drugim negativnim dejavnikom okolja. Z njim izboljšamo videz kože, zgladimo drobne gube, izboljšamo poakenske in druge brazgotine, odstranimo pigmentne spremembe – starostne, aktinične hiperpigmentacije, melazmo. Priporočamo po 30. letu starosti.

 

Kako poteka postopek?

Postopek lahko traja od pol ure do ure in pol, odvisno od velikosti površine, ki jo bomo obdelali z laserjem. Med posegom večina pacientov občuti žareč občutek na koži, kar običajno traja še nekaj ur po končanem postopku.

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na pregled.

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

 

O piškotkih

Politika zasebnosti

 

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. 

 

01 810 90 30 ali 051 252 787 

Delovni čas:

pon-pet: 7:00-20:00 

ZA PACIENTE

Koristne informacije in navodila pred prvim obiskom v Dentalnem centru Clarus:

Pred prvim pregledom ali posegom

 

Ob morebitnih zapletih pri posegih boste naprej obveščeni, v izogib nevšečnostim vas seznanjamo z določilom o izvensodni poravnavi:

Določila o izvensodni poravnavi

PRAVILNIK O SODELOVANJU

S pacienti si želimo vzpostaviti profesionalen odnos, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto in zadovoljstvo, zato z vsemi našimi strankami podpišemo pravilnik o sodelovanju:

Pravilnik o sodelovanju

 

prijava na pregled