Politika zasebnosti

V našem podjetju spoštujemo vašo zasebnost in v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletni strani www.clarus-dental.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

 

Ko izpolnete kontaktni obrazec, nam pošljete podatke, ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo.

 

Če izpolnete kontaktni obrazec z namenom poslovnega sodelovanja, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše osebne podatke hranimo v naši bazi na podlagi legitimnega interesa podjetja. V tem primeru obdelujemo in hranimo vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja.

ROK HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

 

Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. V tem primeru bomo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter vas o tem obvestili.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za namene poslovnega sodelovanja in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji, kot to velja za naše podjetje.

 

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke v skladu z zakonom posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na strani www.clarus-dental.si lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. Na te politike nimamo vpliva in ne jamčimo za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

 

O piškotkih

Politika zasebnosti

 

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. 

 

Lokacija LJUBLJANA

01 810 90 30 ali 051 252 787 

Delovni čas: pon-čet: 7:00-21:00 in petek: 8:00-16:00

 

Lokacija CELJE

03 290 90 09 ali 051 653 333 

Delovni čas: torek: 13:30-20:00, sre-čet: 8:00-14:30

ZA PACIENTE

Koristne informacije in navodila pred prvim obiskom v Dentalnem centru Clarus:

Pred prvim pregledom ali posegom

 

Ob morebitnih zapletih pri posegih boste naprej obveščeni, v izogib nevšečnostim vas seznanjamo z določilom o izvensodni poravnavi:

Določila o izvensodni poravnavi

PRAVILNIK O SODELOVANJU

S pacienti si želimo vzpostaviti profesionalen odnos, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto in zadovoljstvo, zato z vsemi našimi strankami podpišemo pravilnik o sodelovanju:

Pravilnik o sodelovanju