Rentgen & laboratorij

Pomemben del naše ekipe sta tudi zobotehnični laboratorij in rentgenski center, ki se nahajata na naši lokaciji, kar vam omogoča, da prihranite veliko dragocenega časa. Za izvrstno klinično izvedbo naših storitev je potrebna natančna diagnostika že pred samim posegom. Uporabljamo najsodobnejšo računalniško podprto rentgensko tehnologijo, ki nam omogoča izjemno natančno diagnostiko, ob minimalnem rentgenskem sevanju. Rentgensko slikanje izvaja inženir radiologije.

Zobotehnični laboratorij je eden naših največjih adutov, ko gre za najbolj zahtevne preobrazbe nasmeha. Ni lahko imitirati popolnosti narave, to ve vsak njen oboževalec. Toda s strastjo in ljubeznijo do dela, strokovnim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami, neprestanim izpopolnjevanjem in nenehnim stremljenjem za "več" in "boljše", pa vselej tudi s kančkom sreče, nam uspeva skorajda nemogoče... Ponazoriti naravno zobno substanco le s tanko plastjo porcelana. Sodelujemo tudi z g. Slavkom Brkičem, zobnim tehnikom in dolgoletnim predsednikom Sekcije zobnih tehnikov in inženirjev pri Gospodarski zbornici Slovenije. Gospod Brkič je avtor številnih strokovnih člankov in knjige Sodobne tehnologije dentalne keramike. Je tudi dobitnik številnih strokovnih priznanj za estetsko dentalno keramiko in je slovenski generalni ambasador UCC (United Cultural Convention). Z zobno tehniko se ukvarja že od leta 1967, v svoji karieri je sodeloval s številnimi uglednimi svetovnimi proizvajalci dentalnih materialov (VITA, Ivoclar Vivadent), kjer je prispeval svoj delež pri njihovem razvoju in napredku. 

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. Pokličete nas lahko na:

 

01 810 90 30 I 051 252 787

LJ: pon-čet: 7:00-21:00 in petek: 8:00-16:00

CE: torek: 13:30-20:00, sreda in četrtek: 8:00-14:30

PLAČILNI POGOJI

Brezskrbnost je vodilo naše obravnave, zato nudimo vrsto ugodnih plačilnih pogojev na obroke in popuste na določene kartice, ki Vam ga bo naše osebje z veseljem predstavilo.

GARANCIJA

Na vse storitve v Dentalnem centru Clarus dobite 100% garancijo za dobo sedmih let, pod pogoji, ki vam jih določi Dentalni center Clarus in s katerimi boste seznanjeni pred načrtovanimi posegi.