družinsko zobozdravstvo

Prepričani smo, da se še spomnite vašega prvega obiska zobozdravnika in pri večini je prva asociacija najbrž povezana z bolečino in posledično z begom. Zato pomislite na vaše otroke in jim prihranite nepotreben stres, saj boste s pravilnim pristopom tudi sebi olajšali nepotrebne skrbi. Olajšali Vam bomo težko nalogo in pripravili Vašega otroka na redne obiske pri zobozdravniku.

 

Da postane obisk zobozdravstvene ordinacije zabava, je veliko odvisno tudi od vašega pristopa, za čimbolj prijetno izkušnjo vašega malčka pa bo poskrbela celotna ekipa Dentalnega centra Clarus. Našim strankam nudimo brezplačne storitve otroškega zobozdravstva, kar pomeni, da so otroci do 12. leta starosti pri nas deležni brezplačnih storitev preventive in kurative.

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. Pokličete nas lahko na:

 

01 810 90 30 I 051 252 787

LJ: pon-čet: 7:00-21:00 in petek: 8:00-16:00

CE: torek: 13:30-20:00, sreda in četrtek: 8:00-14:30

PLAČILNI POGOJI

Brezskrbnost je vodilo naše obravnave, zato nudimo vrsto ugodnih plačilnih pogojev na obroke in popuste na določene kartice, ki Vam ga bo naše osebje z veseljem predstavilo.

GARANCIJA

Na vse storitve v Dentalnem centru Clarus dobite 100% garancijo za dobo sedmih let, pod pogoji, ki vam jih določi Dentalni center Clarus in s katerimi boste seznanjeni pred načrtovanimi posegi.