Endodontija

V našem Dentalnem centru Clarus opravljamo koreninska zdravljenja, ki zahtevajo uporabo sodobne endodontske opreme (operativni mikroskop, ultrazvočni aparat, Ni-Ti inštrumenti) in posebno strokovno znanje. Opravimo tudi ponovno koreninsko zdravljenje, če se na rentgenskem posnetku vidi, da le to predhodno ni bilo uspešno. Ne glede na to, da tako koreninsko zdravljenje niti cenovno niti časovno ni primerljivo s klasičnim endodontskim zdravljenjem, pa je le-to še vedno cenejše kot alternativa — ekstrakcija zoba in nadomeščanje izgubljenega zoba z implantatom ali protetičnim izdelkom. Dokončen uspeh potrdimo s kontrolnim rtg posnetkom 6-12 mesecev po zdravljenju.

Če je le možno, predstavlja ohranjanje lastnega naravnega zoba najboljšo alternativo. Pozdravljen zob nam lahko služi vse življenje. Novosti v tehnologiji pri endodontskem zdravljenju omogočajo novejše metode zdravljenja in s tem večjo uspešnost pri koreninskem zdravljenju. O smiselnosti ponovnega zdravljenja zoba in možnosti za uspeh se bomo z vami z veseljem pogovorili.

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. Pokličete nas lahko na:

 

01 810 90 30 I 051 252 787

LJ: pon-čet: 7:00-21:00 in petek: 8:00-16:00

CE: torek: 13:30-20:00, sreda in četrtek: 8:00-14:30

PLAČILNI POGOJI

Brezskrbnost je vodilo naše obravnave, zato nudimo vrsto ugodnih plačilnih pogojev na obroke in popuste na določene kartice, ki Vam ga bo naše osebje z veseljem predstavilo.

GARANCIJA

Na vse storitve v Dentalnem centru Clarus dobite 100% garancijo za dobo sedmih let, pod pogoji, ki vam jih določi Dentalni center Clarus in s katerimi boste seznanjeni pred načrtovanimi posegi.