DomovStoritveEndodontija

Endodontija

V našem Dentalnem centru Clarus opravljamo koreninska zdravljenja, ki zahtevajo uporabo sodobne endodontske opreme (operativni mikroskop, ultrazvočni aparat, Ni-Ti inštrumenti) in posebno strokovno znanje. Opravimo tudi ponovno koreninsko zdravljenje, če se na rentgenskem posnetku vidi, da le to predhodno ni bilo uspešno. Ne glede na to, da tako koreninsko zdravljenje niti cenovno niti časovno ni primerljivo s klasičnim endodontskim zdravljenjem, pa je le-to še vedno cenejše kot alternativa — ekstrakcija zoba in nadomeščanje izgubljenega zoba z implantatom ali protetičnim izdelkom. Dokončen uspeh potrdimo s kontrolnim rtg posnetkom 6-12 mesecev po zdravljenju.

Če je le možno, predstavlja ohranjanje lastnega naravnega zoba najboljšo alternativo. Pozdravljen zob nam lahko služi vse življenje. Novosti v tehnologiji pri endodontskem zdravljenju omogočajo novejše metode zdravljenja in s tem večjo uspešnost pri koreninskem zdravljenju. O smiselnosti ponovnega zdravljenja zoba in možnosti za uspeh se bomo z vami z veseljem pogovorili.

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na pregled.

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Grška ulica 13

BTC LJUBLJANA

SI-1000 Ljubljana

 

O piškotkih

Politika zasebnosti

 

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Naročnanje pacientov je možno od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 ure.

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. 

 

01 810 90 30 ali 051 252 787 

Delovni čas:

pon-pet: 7:00-20:00 

ZA PACIENTE

Koristne informacije in navodila pred prvim obiskom v Dentalnem centru Clarus:

Pred prvim pregledom ali posegom

 

Ob morebitnih zapletih pri posegih boste naprej obveščeni, v izogib nevšečnostim vas seznanjamo z določilom o izvensodni poravnavi:

Določila o izvensodni poravnavi

PRAVILNIK O SODELOVANJU

S pacienti si želimo vzpostaviti profesionalen odnos, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto in zadovoljstvo, zato z vsemi našimi strankami podpišemo pravilnik o sodelovanju:

Pravilnik o sodelovanju