DomovStoritvelasersko zobozdravstvo

lasersko zobozdravstvo

Širok spekter zobozdravstvenih storitev danes v sodobnih dentalnih centrih dopolnjujejo laserji. Tudi v Dentalnem centru Clarus se poslužujemo laserja z imenom LightWalker, ki ga je izdelalo slovensko podjetje Fotona, pionir na področju laserske tehnologije.

 

Laser je eden od sodobnih tehnoloških pripomočkov, ki zobozdravnikom močno olajšujejo delo na številnih področjih zobozdravstva. Delo z laserjem ima v zobozdravstvu številne prednosti, ne samo za zobozdravnika ampak tudi za pacienta. Neprijetni zvoki zobozdravniškega svedra so preteklost, pa tudi bolečine so ob samem posegu zanemarljive. Pri čiščenju kariesa lahko zobozdravnik precej bolj natančno odstrani kariozni del, medtem ko zdravo tkivo ostane nepoškodovano. Pomembna prednost laserja je tudi, da za seboj pušča sterilno površino. To je še posebej dobrodošlo pri zdravljenju parodontalne bolezni, kjer je laser nepogrešljiv pripomoček. Z laserjem  zdravimo tudi zobne korenine, predvsem zaradi najbolj učinkovite dezinfekcije zobnih kanalov, ki trenutno obstaja. Zaradi svoje učinkovitosti in sposobnosti pospešitve celjenja ran je laser zelo cenjen tudi v implantologiji in kirurgiji kosti in dlesni. V našem dentalnem centru ga uporabljamo tudi v estetske namene, kot je lasersko beljenje zob ali pomlajevanja in regeneracije kolagena obraza, ustnic in gubic. S pomočjo laserja se lahko odlično pozdravi tudi neprijetne spremembe na ustni sluznici, kot so herpes in afte. Nepogrešljiva je uporaba laserja pri fotobiomodulaciji, s katero zelo uspešno pomagamo pri rehabilitacijah čeljustnega in ostalih sklepov, pri napetosti obraznih, vratnih in ramenskih mišic, pri rehabilitaciji obraznih živcev po poškodbah ali parezah ter nenazadnje pri pekočih ustih po kemo in radioterapijah

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na pregled.

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Grška ulica 13

BTC LJUBLJANA

SI-1000 Ljubljana

 

O piškotkih

Politika zasebnosti

 

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Naročnanje pacientov je možno od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 ure.

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. 

 

01 810 90 30 ali 051 252 787 

Delovni čas:

pon-pet: 7:00-20:00 

ZA PACIENTE

Koristne informacije in navodila pred prvim obiskom v Dentalnem centru Clarus:

Pred prvim pregledom ali posegom

 

Ob morebitnih zapletih pri posegih boste naprej obveščeni, v izogib nevšečnostim vas seznanjamo z določilom o izvensodni poravnavi:

Določila o izvensodni poravnavi

PRAVILNIK O SODELOVANJU

S pacienti si želimo vzpostaviti profesionalen odnos, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto in zadovoljstvo, zato z vsemi našimi strankami podpišemo pravilnik o sodelovanju:

Pravilnik o sodelovanju