lasersko zobozdravstvo

Širok spekter zobozdravstvenih storitev danes v sodobnih dentalnih centrih dopolnjujejo laserji. Tudi v Dentalnem centru Clarus se poslužujemo laserja z imenom LightWalker, ki ga je izdelalo slovensko podjetje Fotona, pionir na področju laserske tehnologije.

 

Laser je eden od sodobnih tehnoloških pripomočkov, ki zobozdravnikom močno olajšujejo delo na številnih področjih zobozdravstvaDelo z laserjem ima v zobozdravstvu številne prednosti, ne samo za zobozdravnika ampak tudi za pacienta. Neprijetni zvoki zobozdravniškega svedra so preteklost, pa tudi bolečine so ob samem posegu zanemarljive. Pri čiščenju kariesa lahko zobozdravnik precej bolj natančno odstrani kariozni del medtem, ko zdravo tkivo ostane nepoškodovano. Pomembna prednost laserja je tudi, da za seboj pušča sterilno površino. To je še posebno uporabno pri zdravljenju parodontalne bolezni, pri katerem je laser lahko odličen pripomoček. Z laserjem zato lahko zdravimo tudi zobne korenine, zaradi svoje natančnosti je zelo cenjen tudi v implantologiji, odlične rezultate pa imajo tudi na področju kirurgije dlesni. V našem dentalnem centru ga uporabljamo tudi v estetske namene, kot je lasersko beljenje zob. S pomočjo laserja se lahko odlično pozdravi tudi neprijetne spremembe na ustni sluznici, kot so herpes in afte.

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. Pokličete nas lahko na:

 

01 810 90 30 I 051 252 787

LJ: pon-čet: 7:00-21:00 in petek: 8:00-16:00

CE: torek: 13:30-20:00, sreda in četrtek: 8:00-14:30

PLAČILNI POGOJI

Brezskrbnost je vodilo naše obravnave, zato nudimo vrsto ugodnih plačilnih pogojev na obroke in popuste na določene kartice, ki Vam ga bo naše osebje z veseljem predstavilo.

GARANCIJA

Na vse storitve v Dentalnem centru Clarus dobite 100% garancijo za dobo sedmih let, pod pogoji, ki vam jih določi Dentalni center Clarus in s katerimi boste seznanjeni pred načrtovanimi posegi.