Ortodontija

Poravnava zob že dolgo ni več domena le mladostnikov. Zaradi funkcijskih izboljšav pri grizenju in žvečenju hrane ter dolgoletnih želja po lepem nasmehu, so takšni ali drugačni zobni aparati vse bolj zaželeni tudi pri odraslih. Nove hitre in manj vidne ortodontske metode so pripeljale do tega, da se vse več odraslih odloči za poravnavo svojih zdravih zob.

 

Nudimo tudi fiksne zobne aparate z nosilci v barvah zob ali s prozornimi nosilci (Damon sistem) in Incognito, ki je skrit v notranjosti.

 

V Dentalnem centru Clarus nudimo tudi nevidni zobni aparat Invisalign, ki ga poznajo po vsem svetu in velja za inovacijo v ortodontiji. Neustrezen položaj zob se popravlja z uporabo zaporedja prozornih plastičnih folij oziroma opornic (alignerjev). Prednost Invisalign sistema je, da omogoča premike zob brez t.i. bracketov in lokov, ki so pri klasičnem fiksnem zobnem aparatu pritrjeni na zobe. Opornice so snemljive, kar predstavlja veliko prednost pri vsakodnevni ustni higieni, ki je v času ortodontskega zdravljenja še kako pomembna. Nevidni zobni aparat Invisalign vas ne bo oviral pri hranjenju, saj ga takrat enostavno snamete.

 

 

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. Pokličete nas lahko na:

 

01 810 90 30 I 051 252 787

LJ: pon-čet: 7:00-21:00 in petek: 8:00-16:00

CE: torek: 13:30-20:00, sreda in četrtek: 8:00-14:30

PLAČILNI POGOJI

Brezskrbnost je vodilo naše obravnave, zato nudimo vrsto ugodnih plačilnih pogojev na obroke in popuste na določene kartice, ki Vam ga bo naše osebje z veseljem predstavilo.

GARANCIJA

Na vse storitve v Dentalnem centru Clarus dobite 100% garancijo za dobo sedmih let, pod pogoji, ki vam jih določi Dentalni center Clarus in s katerimi boste seznanjeni pred načrtovanimi posegi.