DomovStoritvelaboratorij

laboratorij

Zobotehnični laboratorij je eden naših največjih adutov, ko gre za najbolj zahtevne preobrazbe nasmeha. Ni lahko imitirati popolnosti narave, to ve vsak njen oboževalec. 

Toda s strastjo in ljubeznijo do dela, strokovnim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami, neprestanim izpopolnjevanjem in nenehnim stremljenjem za "več" in "boljše", pa vselej tudi s kančkom sreče, nam uspeva skorajda nemogoče... Ponazoriti naravno zobno substanco le s tanko plastjo porcelana. Sodelujemo tudi z g. Slavkom Brkičem, zobnim tehnikom in dolgoletnim predsednikom Sekcije zobnih tehnikov in inženirjev pri Gospodarski zbornici Slovenije. Gospod Brkič je avtor številnih strokovnih člankov in knjige Sodobne tehnologije dentalne keramike. Je tudi dobitnik številnih strokovnih priznanj za estetsko dentalno keramiko in je slovenski generalni ambasador UCC (United Cultural Convention). Z zobno tehniko se ukvarja že od leta 1967, v svoji karieri je sodeloval s številnimi uglednimi svetovnimi proizvajalci dentalnih materialov (VITA, Ivoclar Vivadent), kjer je prispeval svoj delež pri njihovem razvoju in napredku. 

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na pregled.

PODATKI PODJETJA

Clarus dental in partnerji d.o.o.

Šmartinska 152

SI-1000 Ljubljana

 

O piškotkih

Politika zasebnosti

 

Sledite nam:

NUJNA POMOČ

Ob bolečih in nesrečnih situacijah vam uredimo termin čimprej, najkasneje pa v roku 24 ur. 

 

01 810 90 30 ali 051 252 787 

Delovni čas:

pon-pet: 7:00-20:00 

ZA PACIENTE

Koristne informacije in navodila pred prvim obiskom v Dentalnem centru Clarus:

Pred prvim pregledom ali posegom

 

Ob morebitnih zapletih pri posegih boste naprej obveščeni, v izogib nevšečnostim vas seznanjamo z določilom o izvensodni poravnavi:

Določila o izvensodni poravnavi

PRAVILNIK O SODELOVANJU

S pacienti si želimo vzpostaviti profesionalen odnos, saj le tako lahko zagotavljamo kvaliteto in zadovoljstvo, zato z vsemi našimi strankami podpišemo pravilnik o sodelovanju:

Pravilnik o sodelovanju