Clarusov portalInfodentKako iz tube iztisnete zobno pasto?

Kako iz tube iztisnete zobno pasto?

04.06.2021

Način, kako vsakodnevno iztiskate zobno pasto, veliko pove o vas. Kar 40% naših dejanj, ki jih opravljamo podzavestno sčasoma ponotranjimo in predstavljajo velik del našega življenja.

1. Če iztiskate tubo od konca proti začetku, ste dobro organizirana oseba, pa naj gre za finance ali pa skrbi za bližnje in druge ljudi. Nagnjeni ste k urejenosti ter perfekcionizmu, neradi izpuščate dobre priložnosti. 

2. Če pasto iztiskate na sredini, ne slovite po dobri organiziranosti, kar pa ne pomeni, da se ne izkažete ob zadanih nalogah in ste jih sposobni dobro opraviti. Nakazuje, da ste realistična, aktivna in družabna osebnost, ki išče dobro ravnotežje med obveznostmi in družabnim življenjem. 

3. Če pasto iztiskate pri začetku, nakazuje, da ste trmasta in samovoljna oseba, pesimistično naravnana, ki ne zaupa ljudem okoli sebe.

4. Če pa nimate svojega pravila iztiskanja paste, pomeni, da svet vidite v drugačni luči, kot ga vidijo drugi. Ste umetniška in kreativna duša, ki hitro najde rešitve za težave in hitro spreminjate svoje razpoloženje.

 

 

 

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorimo. Pišite nam na info@clarus-dental.si ali pa se naročite na pregled.